Sunday, November 27, 2011

Časopis - Politički život










Politički život je časopis Fakulteta političkih nauka namenjen za naučne radnike, profesore i studente različitih nivoa studija. Pokretanje ovakvog politikološkog časopisa proizašlo je iz potrebe za ozbiljnim političkim analizama savremenih političkih problema, kako u Srbiji, tako i na regionalnom i međunarodnom planu. Časopis se bavi analizom političkih institucija, političkih procesa i javnih politika.


Tekstovi u ovom časopisu imaju kratku, jasnu, argumentovanu, rezimiranu i poentirajuću formu, kako bi bili razumljivi širem krugu zainteresovanih za utemeljeno tumačenje, interpretaciju i analizu savremenih političkih procesa i fenomena.


Veoma je koristan u izradi različitih vrsta radova i analize politike, kao i za publikovanje radova profesora, analitičara, stručnjaka za odredjene oblasti, kao i studenata.


Časopis izlazi za tromesečni period, četiri puta godišnje. Možete ga  kupiti u knjižari Službenog glasnika na FPN-u, ali praktični način je da postanete godišnji pretplatnik.



  Godišnja pretplata je ukupno 1.500,00 dinara, u sklopu koje dobijate sva 4 broja. Pretplatnik postajete tako što popunite pretplatni listić i dostavite ga redakciji časopisa na FPN-u ili se javite na brojeve:


  064/477-43-63        
  064/922-19-84 (Despot Kovačević, redakcija časopisa Politički život)


    Skraćenu verziju časopisa Politički život možete pogledati ovde. 

    Pretplatni listić se može preuzeti u pdf. formatu ovde.

    Izgled pretplatnog lisitća:


1 comment:

Anonymous said...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.


My web blog: Louis Vuitton Australia